FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/10/2015

La FEEC signa un conveni de col·laboració pel Curs de Medicina i Socors de Muntanya del CEC, la UEC i el CE de Gràcia

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha signat un conveni amb el Centre Excursionista de Catalunya (CEC), el Club Excursionista de Gràcia (CE de Gràcia) i la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) per establir unes bases de col·laboració que garanteixin la continuïtat del Curs de Medicina i Socors de Muntanya que organitzen aquestes entitats.

Valorant la història i qualitat de l’activitat dels Curs de Medicina i Socors de Muntanya i sabent la intenció que tenen les entitats organitzadores de donar-li continuïtat, la FEEC recolza l’activitat i hi dóna el seu suport, per a ser una acció formativa i, en especial, pel seu vessant relacionat amb la seguretat en la pràctica de l’excursionisme.

Signat l’acord, amb la presència del president de la FEEC, Jordi Merino, i els presidents de les tres entitats, Josep Manel Puente (CEC), Marisa Carreño (CE de Gràcia) i Jordi Videllet (UEC), la FEEC farà una col·laboració econòmica amb un import de 1.200 euros per al proper curs. A més a més, també s’ha acordat repassar anualment el conveni per tal de poder-lo ajustar als pressupostos de la FEEC i a les possibilitats de les entitats organitzadores.