FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 26/05/2014

La FEEC signa un conveni de col·laboració amb Podobio Sport Solutions

Curses per Muntanya Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i Podobio Sport Solutions han establert un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’oferir serveis i potenciar les competicions dels calendaris de curses per muntanya. El president de la Federació, Jordi Merino, i el gerent de Podobio Sport Solutions, Francesc Monllau, han signat l’acord que preveu la instauració del Premi FEEC-Podobio a les curses d’ultraresistència per muntanya i inclou una série d’avantatges amb descompte per als federats.

Mitjançant l’acord, Podobio Sport Solutions col·laborarà amb la Federació per oferir els seus productes i serveis. Entre d’altres, realitzarà estudis de la marxa i les primeres cures podològiques als participants de la 3a Volta a la Cerdanya Ultrafons del 7 i 8 de juny, inclosa dins del calendari de competicions de la FEEC com a Campionat de Catalunya de Curses d’Ultraresistència per Muntanya, i als participants de la 10a Burriac Atac del 6 de setembre, inclosa en el 12è Circuit Català de Curses per Muntanya.

Premi FEEC-Podobio Sport Solutions i avantatges per a federats

D’altra banda, a cada cursa d’ultraresistència per muntanya hi haurà el “Premi FEEC-Podobio Sport Solutions” per als guanyadors de la prova. Aquest premi, consisteix en una exploració biomecànica de córrer (estudi morfològic, anàlisi baropodomètric i estudi cinètic) i un massatge recuperador.

A més, totes les persones amb la targeta federativa vigent poden gaudir d’un descompte en els serveis d’exploracions biomecàniques per al conjunt de federats en tractaments podològics: el 10 % de descompte en l’exploració biomecànica de córrer (estudi morfològic, anàlisi baropodomètric i estudi cinètic), i en qualsevol tractament ortopodològic (suports plantars). Els federats també tenen un descompte del 5 % en els serveis de “salut cardiovascular”, que inclou proves d’esforç, ecocardio, ECG, Holter i Mapa, entre d’altres.

La trajectòria de una empresa de referència

logo-podobio-webPodobio Sport Solutions és un centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per als tractaments de podologia i la realització d’estudis biomecànics. Des dels seus orígens, sempre han estat vinculats a l’esport i, aquesta passió, fa que siguin molt susceptibles a percebre i reconèixer les molèsties habituals entre els esportistes.

Són reconeguts per haver donat cobertura a moltes proves esportives, atenent a una infinitat d’esportistes, aficionats i d’elit, de múltiples i diverses disciplines. Comptem amb un equip humà altament qualificat , diplomats i col·legiats, especialitzats en diverses àrees i en constant preparació, que treballen amb sistemes de diagnòstic i tecnològics d’última generació. Ofereixen un tracte individualitzat i adaptat a cada cas.