FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/04/2017

La FEEC se suma al Dia Mundial de l’Activitat Física

Excursionisme

El Dia Mundial de l’Activitat Física es va començar a celebrar el 6 d’abril de 2002 a Sâo Paulo (Brasil) impulsat per Agita Mundo, una organització independent que rep el suport de la Organització Mundial de la Salut (OMS) per lluitar contra el sedentarisme. El Departament de Salut i la Secretaria General de l’Esport, a través del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) impulsen per 8è any consecutiu aquesta festa de l’esport que se celebra a tot el món, a través de diverses iniciatives de promoció arreu del territori.

Sota el lema, “Gent activa, gent feliç“, l’objectiu que es busca és promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar, així com remarcar els seus efectes beneficiosos, acumulant 30 minuts d’activitat física cada dia en adults i gent gran, i 60 minuts en infants i adolescents.

Des de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) s’anima a tots els clubs esportius, centres excursionistes, federats i no federats a celebrar-ho, afegint les activitats que realitzin durant la jornada al registre d’accions del Dia Mundial, amb la intenció de demostrar que Catalunya és partícip d’aquesta festa.

Podeu consultar les diferents activitats esportives que s’ofereixen des de la FEEC al Calendari de Caminades de Catalunya 2017 i us convidem també a fer una ullada a les activitats que ofereixen les diferents entitats aquest cap de setmana i la resta de cap de setmanes de l’any, amb la voluntat de ser actius cada dia.