FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/04/2018

La FEEC se suma al Dia Mundial de l’Activitat Física

Excursionisme

Avui, 6 d’abril, se celebra una nova edició del Dia Mundial de l’Activitat Física i, des de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ens sumem a aquesta festa de l’esport que se celebra a tot el món, a través de diverses iniciatives de promoció arreu del territori.

Aquest Dia Mundial de l’Activitat Física es va començar a celebrar el 6 d’abril de 2002 a Sâo Paulo (Brasil) impulsat per Agita Mundo, una organització independent que rep el suport de la Organització Mundial de la Salut (OMS) per lluitar contra el sedentarisme.

Enguany, sota el lema, “Cada dia més actius“, es busca remarcar els efectes beneficiosos que té l’activitat física en la salut, difonent el missatge de la necessitat de fer 30 minuts d’activitat física cada dia en adults i 60 minuts en infants i adolescents.

Des de la FEEC s’anima a tots els clubs esportius, centres excursionistes, federats i no federats a celebrar-ho, afegint les activitats que realitzin entre l’1 i el 30 d’abril al registre d’accions del Dia Mundial, amb la intenció de demostrar que Catalunya és partícip d’aquesta festa.

Podeu consultar les diferents activitats esportives que s’ofereixen des de la FEEC al Calendari de Caminades de Catalunya 2018 i us convidem també a fer una ullada a les activitats que ofereixen les diferents entitats aquest cap de setmana i la resta de cap de setmanes de l’any, amb la voluntat de ser actius cada dia.