FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 18/04/2023

La FEEC se suma a la campanya de neteja de residus “Let’s Clean Up Europe”

Vallès Occidental Natura

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a través de l’Àrea de Natura, se suma a la campanya de recollida de residus Let’s Clean Up Europe organitzada pel parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. El pròxim 6 de maig la FEEC col·laborarà en accions de neteja als voltants de la Mola, al Vallès Occidental.

El recorregut d’aquesta jornada discorrerà per dos itineraris, a elecció dels inscrits. El de la Mola, que fa poc més de 6 quilòmetres, pel Camí dels Monjos. I el que en fa 12, que travessa el Camí del Moliner, les Arenes i la Castellassa, i que és adaptable. Tant el lloc de sortida com el d’arribada serà el pàrquing de la Mola.

Let’s Clean Up Europe forma part de la campanya de recollida de brossa promoguda per l’Agència Catalana de Residus. Aquesta és una iniciativa d’acció comuna a tot Europa que persegueix conscienciar la ciutadania sobre l’abocament ingent de residus a la natura. A més, planifica accions de sensibilització mitjançant jornades de neteja de brossa vessada il·legalment als boscos, platges, marges de riu…

No és la primera vegada que la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya participa en una campanya d’aquesta mena. La FEEC es va sumar a l’acte Fem dissabte al Pedraforca adreçat a retirar els residus d’aquesta muntanya emblemàtica del parc natural del Cadí-Moixeró l’any passat, el 2022.

Aquest és el cartell de la campanya. Per tal de formalitzar-ne la inscripció cal contactar amb area.natura@feec.cat.