FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 31/07/2014

La FEEC s’adhereix al projecte ‘Ara és l’hora’ de l’Assemblea Nacional Catalana pel 9 de novembre

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha signat un conveni d’adhesió a la campanya de mobilització social, comunicació i conscienciació “Ara és l’hora“, impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural. L’objectiu del moviment és aconseguir una majoria social favorable de cara a la consulta del proper 9 de novembre per tal de demanar als ciutadans si volen que Catalunya esdevingui un Estat independent.

D’aquesta manera, el president de la FEEC, Jordi Merino, ha acordat amb la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, poder compartir informació sobre els diferents actes, campanyes i accions que cadascuna de les entitats dugui a terme en el moviment d'”Ara és l’hora”, així com facilitar el contacte entre les respectives estructures territorials de cada entitat de cara a l’organització d’activitats conjuntes en el marc de la campanya.

La campanya “Ara és l’hora” compta amb 100.000 voluntaris que són la força principal perquè aquesta tingui un ampli abast, i es financia únicament amb les aportacions de la gent, sense cap tipus de subvenció pública. El principal acte se centrarà l’11 de setembre a Barcelona, durant la diada, per fer de la “Via Catalana 2014” una manifestació massiva de la història del país i obrir la porta a la consulta del 9-N.