FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 19/02/2024

Reconeixement als participants del Circuit Català de Caminades de Resistència i de Marxa Nòrdica

Baix Penedès Caminades de resistència Marxa nòrdica Entitats Federats

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha lliurat els reconeixements als participants del Circuit Català de Caminades de Resistència i del Circuit Català de Marxa Nòrdica de l’any passat. L’acte, organitzat per La Lira Vendrellenca (SE), ha tingut lloc al Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell aquest dissabte 17 de febrer.

Pel que fa al Circuit Català de Caminades de Resistència del 2023, va comptar amb un calendari de 28 cites i 1.365 participants diferents. En la jornada de reconeixements, 46 persones han estat reconegudes. En el cas de la Marxa Nòrdica, després de 15 proves i amb una assistència de més de 350 federats de 46 entitats diverses, la FEEC n’ha entregat 13.

Durant la jornada també s’han distingit les tres entitats amb més participació en el Circuit Català de Marxa Nòrdica: Club d’Esports de Muntanya Cerdanyola, Club Excursionista Alliberadrenalina i Associació Esportiva Nordic Walking Catalunya.

L’acte de reconeixements ha comptat amb la presència del president de la FEEC, Jordi Merino; el vicepresident tercer i cap de l’Àrea d’Excursionisme, Joan Huertos, i el col·laborador de junta i vocal del Comitè Tècnic de Caminades de Resistència, Antoni Ricart.

Els calendaris de la temporada

Enguany, el Circuit Català de Marxa Nòrdica ha engegat aquest diumenge passat amb la 1a Marxa de la Salut del Centre Excursionista Súria. El calendari continuarà el 2 de març amb la Marxa de la clotxa (Ass. Esp. Nordic Walking) i tindrà 15 aturades més, l’última l’1 de desembre. El Circuit Català de Caminades de Resistència, per la seva banda, encetarà el 3 de març amb la 12a Travessa Rubí-Montserrat (Centre Excursionista de Rubí). En aquesta ocasió, 23 cites més formaran part del calendari fins al 10 de novembre, que tancarà la 29a Marxa del Garraf de la (Unió Muntanyenca Eramprunyà).