FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 17/08/2020

La FEEC presenta noves millores en la seva assegurança

Federats

Els federats de la FEEC veuran augmentada la seva cobertura en cas de defunció en un accident de muntanya.  Així ho han acordat des de la FEEC i la companyia asseguradora (Agrupació) que a partir d’ara  duplicarà, automàticament i sense cap cost, el capital cobert en cada modalitat de la llicència federativa. La mesura ha entrat en vigència des del passat 1 d’agost i fins al pròxim 31 de desembre en aquest primer any.

Aquesta és una nova mesura que se suma a la cobertura dels accidents esportius domèstics durant el període de confinament que ja van poder gaudir els federats de la FEEC, en els mesos en què no es van poder realitzar esports de muntanya a l’aire lliure en estat d’alarma.

La FEEC continua treballant conjuntament amb Agrupació per poder trobar noves millores a l’assegurança de muntanya contractada pels federats.

Des de la FEEC es vol seguir donant avantatges als federats que ja gaudeixen de més de 400 descomptes en establiments del país però que també podran veura millorada la seva assegurança els pròxims mesos.

Cal també destacar que en aquests dos darrers mesos la sinistralitat ha augmentat un 191% respecte als mateix període del 2019.  Aquest augment de sinistralitat entre el col·lectiu de federats i el dels rescats de muntanya en general al país, està fent estudiar algunes de les noves mesures que es poden prendre els pròxims mesos.