FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/12/2014

La FEEC presenta les novetats de l’any 2015 al Born Centre Cultural el proper 21 de gener

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya presenta un any de novetats al Born Centre Cultural de Barcelona el proper 21 de gener de 2015. Els esportistes de les seleccions catalanes i els centres de tecnificació, les competicions esportives, la renovació de la xarxa de refugis, el rellançament de la xarxa de senders, els programes de formació i els canals de comunicació són alguns dels àmbits amb importants novetats aquest any.

Durant l’acte també es lliuraran els premis esportius aconseguits i es retrà homenatge a les persones i les entitats excursionistes i els clubs esportius que han destacat durant l’any. Tot això ho compartirem amb les entitats excursionistes i els clubs esportius, les persones voluntàries i federades, les empreses patrocinadores i col·laboradores que fan funcionar i donen sentit a la FEEC.

L’aforament és limitat a la capacitat de la sala. Per assisitir a l’acte cal confirmar l’assistència, el més aviat possible a través de l’adreça festa2015@feec.cat o al telèfon 934 120 777.

63-2014 Circular de la FEEC - Invitació Festa2015