FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/12/2013

La FEEC presenta la Selecció Catalana i el calendari de competicions d’Esquí de Muntanya 2014

Esquí de muntanya

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) presentarà la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya, el Centre de Tecnificació i els patrocinadors oficials per a la temporada 2014 el proper dissabte, 28 de desembre, a la Molina. L’acte de presentació coincideix amb l’inici de la 4a Copa Catalana de Curses Verticals – FGC Mountain Series 6.0 del calendari de competicions de la FEEC per al 2014.

En l’acte hi participaran els directius de la FEEC, els responsables de la selecció i del centre de tecnificació, així com les empreses patrocinadores: Millet, la prestigiosa marca d’equipació esportiva de muntanya; i el Grup FGC, gestor de les estacions d’esquí Vall de Núria, la Molina, Espot, Port Ainé i Vallter 2000; així com les empreses col·laboradores: Pomoca, Cébé i Formatgeria de Llívia.

La cita esportiva, organitzada per La Molina Club d’Esports, i emmarcada en la 8a CronoNiu – la Molina, és puntuable per al Campionat d’Espanya i la Copa de Catalunya. D’aquesta manera, es preveu la participació dels millors esquiadors de l’Estat, bona part del quals estan integrats en l’equip de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya de la FEEC.