FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La FEEC presenta la #novavertex avui al Palau Robert de Barcelona | FEEC

Notícies - 06/03/2014

La FEEC presenta la #novavertex avui al Palau Robert de Barcelona

Cultura Societat

Aquesta tarda, a les 19 hores, la Sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona, acull la presentació del nou projecte de la revista Vèrtex de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya, que amb el número 252 i després d’un llarg procés, inicia una nova etapa amb la ment posada en la innovació dels continguts i en arribar als 50è aniversari de la publicació, d’aquí a dos anys, l’any 2016.

L’acte comptarà amb la participació del director general d’Atenció Ciutadana i Difusió del Govern de la Generalitat, Ignasi Genovès; el director del programa “Temps de Neu” de TV3, Antoni Real; el president de l’APPEC, Lluís Gendrau; el director de comunicació i relacions externes de la Secretaria General de l’Esport del Govern, Xavier Andreu, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa.

Per part de la Federació intervindran: el president, Jordi Merino i el cap de l’Àrea de Comunicació i Màrqueting, Agustí Sala. I, en representació de l’equip de la nova revista Vèrtex, hi intervindran Francesc Vila i Xavier Maduell.

logo-sumarroca

#novavertex, a Twitter

El seguiment de l’acte es pot fer a Twitter, a través del hashtag #novavertex. Durant la primera part intervindran les persones convidades i es presentarà el nou projecte de comunicació en què està treballant a la Federació. Després de les intervencions, s’oferirà una copa de cava, cortesia de Bodegues Sumarroca.