FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/03/2015

La FEEC presenta la nova temporada de marxes tècniques i de caminades de resistència

Caminades de resistència Marxes tècniques

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) va presentar la nova temporada de Marxes Tècniques i de Regularitat i la nova temporada de Caminades de Resistència el passat dijous 26 de febrer. Durant l’acte, el director tècnic de la FEEC, Marcial Alemán, va donar la benvinguda als assistents i organitzadors de les marxes i de les caminades, tot agraint l’esforç de les entitats i els clubs, així com dels voluntaris implicats, per la feina feta en la temporada anterior i les ganes d’innovar i millorar en aquesta nova edició.

Des del comitè de Caminades de Resistència, Xavier Sans va presentar el calendari de caminades de resistència, tot comentant les noves proves del calendari. A més, va destacar el seguiment i l’entusiasme per part dels participants de la Copa Catalana, que “any rere any segueixen els grans recorreguts marcats pels organitzadors i que permeten veure els racons més amagats de Catalunya”.

També des del comitè, Josep Segura va presentar el calendari de marxes tècniques i de regularitat, tot exposant la intenció de recuperar el públic més jove, el qual va deixant aquests tipus de proves. A més, va presentar les diferents proves que formen part de la Copa Catalana en aquesta nova edició, i va destacar les proves que fa temps que formen part de la Copa, així com com aquelles més noves i amb menys bagatge.

Finalment, el president de la FEEC, Jordi Merino, va tancar l’acte de presentació d’aquestes dues temporades de marxes i caminades agraint el treball dels comitès i l’esforç de les entitats i clubs organitzadors, així com dels voluntaris i l’Àrea Tècnica de la Federació per fer possible les noves temporades de competicions d’aquestes modalitats esportives.