FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 27/03/2023

La FEEC premiada per la seva tasca pel medi ambient

Excursionisme Natura

L’Associació catalana de Gestors Esportius de Catalunya (ACGEP) ha premiat la tasca feta per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya en la gestió del medi ambient en les diferents activitats que organitzen o coordinen les entitats de la FEEC.

El premi valora la feina feta aquests darrers anys amb la creació d’una àrea pròpia de Natura per part de la FEEC i que ha servit per impulsar, encara més, el respecte cap el medi ambient.

Des de l’Àrea de Natura s’ha treballat amb la vinculació directe de la FEEC amb els diferents espais protegits del país intentant trobar l’equilibri per a poder gaudir de la muntanya però amb respecte i conservació de l’entorn. A més a més s’han iniciat campanyes de sensibilització amb l’entorn natural i potenciat la visibilització de segells de qualitat com ‘petjada verda’ que en breu es presentarà renovat i més exigent per a les diferents activitats.

Posar en valor la implicació de la FEEC amb el respecte a l’entorn natural

El president de la FEEC, Jordi Merino, va recollir el guardó que des de l’ACGEP es va voler donar a la FEEC per aquesta tasca en la gala celebrada a Martorell.

Merino va reconèixer que la FEEC “sempre s’ha posicionat en defensa del que és el nostre terreny de joc i cal seguir apostant per aquesta línia”. El màxim dirigent de la federació destaca la important tasca feta aquests darrers anys.

Una gala de lliurement de premis que va comptar amb més de 150 personalitats de l’àmbit de la gestió esportiva i amb la representació institucional d’un gran nombre d’alcaldes, regidors, presidents, directius, gestors i tècnics esportius. L’Alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, el Representant Territorial de l’Esport a Barcelona de la Generalitat de Catalunya Josep March, el Diputat Delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona David Escudé, el President de la Diputació de Girona Miquel Noguer, el President de la FAGDE Fernando París i el President de l’ACGEP Josep Campaña varen intervenir institucionalment durant el transcurs de la gala.

En total es van donar 37 guardons a diferents entitats, clubs i federacions esportives en el que ha estat la VIII edició dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva.