FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 14/06/2024

La FEEC participa en una jornada de neteja a la Vall de Boí

Alta Ribagorça Natura

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a través de l’Àrea de Natura, va participar en una jornada de neteja el passat 8 de juny a la Vall de Boí (Alta Ribagorça).

L’esdeveniment va aplegar una vintena de persones que van dur a terme una recollida de brossa pel poble de Barruera. Concretament, a la zona humida del Salencar de Barruera, d’un alt valor ecològic. Aquesta part del territori és de gran interès pels excursionistes i alpinistes.

La jornada va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Vall de Boí i del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, a més de disposar del suport de diversos comerços de la zona.

L’Àrea de Natura de la Federació vol continuar apostant per organitzar aquesta mena d’esdeveniments que respecten i tenen cura de la muntanya. Així és que, de cara a l’any vinent, ja treballa en una nova jornada de neteja. La primera recollida de brossa la van realitzar al Pedraforca i, la de l’any passat, estava prevista per l’entorn de Sant Llorenç del Munt. Cal dir, però, que finalment no es va poder dur a terme.