FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La FEEC participa en el Tricentenari amb una activitat per potenciar el senderisme i els camins | FEEC

Notícies - 13/02/2014

La FEEC participa en el Tricentenari amb una activitat per potenciar el senderisme i els camins

Cultura Societat

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, i el comissari del Tricentenari, Miquel Calçada, van presentar el Campus Esportiu del Tricentenari, una plataforma per englobar les actuacions esportives de la commemoració dels 300 anys dels fets de 1714. A l’acte de presentació, que va tenir lloc al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona, ahir dimecres 12 de febrer, va assistir-hi el president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Jordi Merino, juntament amb els representants de les entitats que participen en el programa.

El comissari, Miquel Calçada i el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau durant la presentació del Campus Esportiu del Tricentenari
Miquel Calçada i Ivan Tibau en la presentació del Campus Esportiu del Tricentenari

El Campus Esportiu del Tricentenari combinarà un programa d’activitats presencials amb una dinàmica virtual que inclou actuacions diverses adreçades a diferents tipologies de públic. Entre les activitats presencials que formaran part de la commemoració, destaquen: la Volta Ciclista Catalunya, les finals dels Campionats de Catalunya Universitaris organitzats per la Universitat de Vic, els Campionats de Catalunya de la FIS a La Molina, i l’activitat per potenciar el senderisme i els camins del Tricentenari que organitzarà la FEEC.

Properament s’activarà un Campus Virtual per crear també un punt de trobada per les activitats esportives del Tricentenari a través d’una plataforma web i a les xarxes socials.