FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/08/2016

La FEEC participa en diferents programes de ‘la Xarxa’ aquest estiu

Societat

 

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya conjuntament amb els Bombers de la Generalitat i la Xarxa de Ràdios i Televisions Locals de Catalunya han iniciat aquest estiu una col·laboració per la participació en diferents programes de la cadena on es parlarà d’activitats relacionades amb la muntanya.

La col·laboració vol ser una guia per fer un ús racional de la muntanya i per parlar de les característiques principals d’aquesta sobretot a l’estiu. En els diferents programes es coneixeran rutes, vies ferrades o gorgs a més a més de donar consells de seguretat per tots aquells que vulguin gaudir d’activitats de muntanya.

La Feec ha participat ja en el programa de la Xarxa Televisió ‘País Km0’ que es va fer des de Queralbs i el programa ‘La Tarda’ de la Xarxa Ràdio que es va fer des de Sant Esteve Sesrovires on conjuntament amb Jordi Rios del GIRES, es va parlar de la via verda que envolta aquesta població del Baix Llogregat. A més a més el president del CE d’Olot, Ramon Regí, va ser un dels protagonistes del programa que es va fer a Les Planes d’Hostoles per parlar de gorgs, així com la UE Sant Joan de les Abadesses va participar en directe en el programa que es va emetre des d’aquesta localitat del Ripollès.

En pròxims programes la FEEC també participarà en la visita a Altafulla o a Tortosa al programa ‘La Tarda d’estiu’ de la Xarxa Ràdio i amb un reportatge el·laborat per Canal Reus TV sobre seguretat a les vies ferrades, que s’emetrà la pròxima setmana al programa ‘País Km0’ de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

 

Escolta el reportatge a Sant Esteve Sesrovires emès a la Xarxa Ràdio

 

Participació en el programa ‘País Km0’ de la Xarxa de Televisions Locals