FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/04/2018

La FEEC participa de la trobada de l’esport català amb el president del Parlament

Societat

El president de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Jordi Merino, ha assistit a la trobada que s’ha fet aquest dimecres amb el president del Parlament, Roger Torrent

Torrent ha rebut el consell directiu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) en el marc de les reunions que està fent amb tots els sectors de la societat civil per constituir el Front Democràtic pels Drets i les Llibertats. Gerard Esteva, president de la UFEC, ha encapçalat la delegació esportiva on a més a més de la FEEC també hi eren  els presidents de les federacions de Volei, Natació, Bàsquet, Futbol, Automobilisme, Tennis, Paralítics Cerebrals i Patinatge .

En la trobada, Torrent s’ha interessat per l’afectació de l’aplicació de l’article 155 en el món de l’esport i per conèixer de més a prop la realitat esportiva del país. Totes les federacions han detallat com els ha perjudicat la intervenció de l’estat en l’adjudicació de recursos en l’àmbit català i internacional. També han manifestat la necessitat que hi hagi un govern el més aviat possible perquè, més enllà de les qüestions pressupostàries, hi hagi un suport institucional al teixit associatiu esportiu del país.

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya s’ha posat a disposició del Parlament i del seu president per construir i sumar-se a qualsevol iniciativa que recuperi la normalitat de les institucions catalanes.

Text i fotos: UFEC