FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 13/11/2014

La FEEC participa amb el rocòdrom i un estand informatiu a la Fira de la Muntanya i del Llibre Vic-Collsacabra

Cultura Societat

La Fira de la Muntanya i del Llibre Vic-Collsacabra 2014, que organitzen els Ajuntaments de Vic, l’Esquirol i Tavertet, amb la col·laboració de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i l’Institut Català de les Empreses Culturals, té lloc al recinte firal el Sucre de Vic, així com a diverses ubicacions dels pobles del Collsacabra, des del divendres 13 fins al diumenge 16 de novembre.

El recinte Firal el Sucre de Vic acull les mostres comercials, tant del sector més turístic i de lleure de muntanya, com del món editorial, amb un total de 58 estands, com ara el de la Federació d’Entitats Excursionistes, des d’on s’oferirà informació i productes a un preu especial en motiu de la fira. Als dos pavellons comercials del recinte s’hi portaran a terme des de demà divendres fins diumenge diferents activitats relacionades amb l’esport de muntanya, com ara el rocòdrom de la FEEC, així com conferències i presentacions de llibres i un mercat d’ocasió.

Activitats al Collsacabra

Seguint la línia de la darrera edició, s’ha apostat per fer coincidir la fira que es celebra a Vic amb la del llibre que va néixer i créixer al Collsacabra. Per això, als pobles de l’Esquirol, Tavertet i Cantonigròs, al Collsacabra, s’hi realitzaran altres activitats relacionades amb aquest sector com la cursa d’orientació Cabrarès Mountain Marathon, cant coral de cançons de muntanya i tirolina als mateixos cingles. En total es podrà gaudir de més de 70 activitats.

A la presentació feta fa uns dies a Palau Robert de Barcelona, els organitzadors van posar de manifest que la complicitat entre les institucions ha permès tirar endavant una iniciativa com aquesta, que possibilita la interacció directa de les empreses del sector amb els amants de la muntanya i alhora posa a disposició de tothom una gran diversitat d’activitats relacionades amb el lleure i el respecte a la natura en escenaris privilegiats.