FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/02/2015

La FEEC participa al Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya de Lleida

Societat

La Fira de Lleida acull la segona edició del Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya, que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de febrer al recinte firal de la capital del Segrià. El saló, que compta amb la col·laboració de la Federació, mostra l’oferta de turisme i esports de muntanya de Catalunya, d’altres indrets de l’Estat i d’ambdós vessants dels Pirineus.

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya hi participa amb un estand propi, l’exposició amb el nom “Camins de muntanya, una muntanya de camins” i la instal·lació d’un rocòdrom per a la pràctica de l’escalada.

A més, dins del programa d’activitats del Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya, la FEEC també organitza dues conferències: el diumenge 8 de febrer, a les 11 hores, “La ruta dels Senders del 1714”, a càrrec del vicepresident i cap de l’àrea de territori de la Federació, Josep Casanovas; i el dissabte 7 de febrer, a les 19 hores, “Gorgs 2015, descens de barrancs en estat pur pel Val d’Aran”, a càrrec de Joan Lluís Haro.

Entrades gratuïtes per als federats

Les persones federades amb la targeta vigent poden recollir fins a dues entrades gratuïtes a la seu de la FEEC (fins divendres 6 de febrer, a les 21 hores). Les que acudeixin directament a la Fira de Lleida també poden accedir al recinte amb un descompte 2×1, dues entrades al preu d’una, presentant la targeta de la FEEC.

La segona edició del Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya vol consolidar-se com un referent per als expositors catalans, de la resta de l’Estat i de França, i al mateix temps no perd de vista la seva vocació internacional. Fa un any es va celebrar la primera edició de la fira, que va comptar amb 60 expositors directes representant un centenar d’empreses i 8.000 visitants.

En paral·lel a la mostra, entre d’altres, el programa d’activitats preveu una conferència sobre les curses d’ultraresistència i la importància de la preparació física i mental. En el marc del Saló també s’organitza la segona Cursa de la Boira, de 10 quilòmetres, i la Caminada Popular de la Boira, pel Parc de la Mitjana de Lleida i la canalització del riu Segre.


stm-fira de lleida