FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 01/10/2014

La FEEC participa a l’Assemblea General de la Federació Europea de Senderisme

La Federació Europea de Senderisme (European Ramblers Association – ERA) ha celebrat la 45a Assemblea General a la població alemanya de Schöneck, a la regió de Vogtland, del 25 al 28 de setembre. La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha participat a les jornades com a membre de ple dret amb la representació dels vicepresidents Lluís Simó i Josep Casanovas.

Les jornades es van iniciar divendres al matí amb diversos tallers i debats, sobre l’accés a la natura, la situació dels senders europeus, la salut i el senderisme. A més, es va donar àmplia informació sobre els resultats de la trobada de l’ERA organitzada per la FEEC a Barcelona el mes de febrer passat. A la tarda hi va haver la recepció oficial a l’Ajuntament de Schöneck per part de l’alcaldessa, Cornelia Rück.

Eurorando 2016

Dissabte al matí es va desenvolupar l’assemblea que té caràcter anual i en la qual cal destacar l’aprovació de l’ingrés de la Federació Andorrana de Muntanyisme com a nou membre de l’ERA. Un altre esdeveniment important va ser la presentació, per part de la delegació de la Federació de Suècia, de l’Eurorando 2016, cita europea que se celebra cada cinc anys i que atreu més de 6.000 participants per promocionar el senderisme com a activitat física saludable, durant una setmana plena d’activitats.