FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La FEEC participa a la trobada de federacions autonòmiques sobre gestió de seguretat | FEEC

Notícies - 27/11/2014

La FEEC participa a la trobada de federacions autonòmiques sobre gestió de seguretat

La Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME) ha organitzat la quarta edició de la trobada amb les federacions autonòmiques per treballar en l’àmbit del sistema de gestió de la seguretat, que ha comptat amb la participació del vicepresident de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Lluís Simó.

La jornada s’ha celebrat a Palència el 15 i 16 de novembre i hi han estat presents 11 federacions regionals i més de 20 membres, tots dedicats a la prevenció i la seguretat en les accions federatives territorials i s’han comentat les estratègies i plans de cada comunitat. Al llarg de la jornada s’ha discutit la necessitat de realitzar nombroses accions de forma organitzada i en un marc comú, fet que comportaria la creació d’un comitè de seguretat FEDME.

Els objectius més bàsics d’aquest projecte que s’està plantejant són disminuir i minimitzar les conseqüències dels accidents en totes les disciplines esportives de les diferents federacions, i organitzar accions de prevenció i assessorament.