FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/05/2016

La FEEC participa a la cursa per l’esclerosi múltiple al Circuit de Barcelona-Catalunya

Societat

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) ha organitzat la 16a cursa “Mulla’t i corre per l’esclerosi múltiple” al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló, que ha aplegat a quasi 3.000 participants aquest diumenge 22 de maig. La jornada ha comptat amb diversos tipus de cursa: Una de 10 km, una de 5 km, una milla per adults, una milla infantil, 20 km en bicicleta i una cursa amb patins.

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha col·laborat amb els organitzadors de la cursa posant el rocòdrom, en una edició de la prova que deixa clara una vegada més, la consolidació d’un esdeveniment esportiu on tots els participants poden gaudir d’una bona experiència, conèixer el Circuit de Barcelona-Catalunya i contribuir en una causa solidària i d’acció social.

Uns 3.000 corredors, ciclistes i patinadors han participat a la jornada. La gran cita solidària per la lluita contra aquesta malaltia ha tornat a reunir a milers d’aficionats a l’esport per una bona causa amb la participació d’il·lustres esportistes com Miguel Indurain, Marc Gené, Abel Antón i Carles Castillejo.