FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Josep Llusà
Foto: Josep Llusà

Notícies - 29/09/2023

La FEEC organitza un webinar per a la seguretat a la muntanya en activitats en solitari

Excursionisme Seguretat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a través de l’Àrea de Seguretat i Salut, organitza un webinar per a tractar la seguretat a la muntanya en activitats en solitari.

El seminari web, que porta per títol “Seguretat a la muntanya en activitats en solitari. Què hem de fer quan anem sols a la muntanya?” serà el pròxim 3 d’octubre a les 19.30 h.

L’esdeveniment comptarà amb el ponent Xavier Sànchez, membre de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM), de l’Associació Espanyola de Guies de Muntanya (AEGM) i del Comitè de Seguretat de la FEEC. Josep M. Silvestre, cap de l’Àrea de Seguretat de la Federació, serà el moderador del webinar.

Aquest seminari web té com a objectiu oferir respostes als dubtes que sorgeixen quan es duen a terme activitats de muntanya en solitari. Per exemple, com actuar davant una situació d’emergència i sense cobertura mòbil, què fer quan s’està sol i es pateix un accident, què fer en perdre’s o desorientar-se a la muntanya i no s’està acompanyat, etc.

El webinar podrà seguir-se al canal de Youtube de la FEEC a través d’aquest enllaç.