FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Enric Subirats
Foto: Enric Subirats

Notícies - 15/12/2023

Com ens afecta l’edat quan fem muntanya?, nova data pel seminari web

Seguretat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a través de l’Àrea de Seguretat i Salut, organitza un webinar per a tractar situacions de Fer muntanya quan ets gran.

El seminari web, que porta per títol “Anys fent quilòmetres? Dubtes, recomanacions i mites sobre l’esport de muntanya a edats avançades” i es farà el pròxim  16 de gener a les 19.30 h.

L’esdeveniment comptarà amb el ponent Enric Subirats Bayego , metge i muntanyenc.  La doctora Laura Robles Perea, metgessa i membre del comitè de Seguretat de la FEEC, serà la moderadora del seminari.

Aquest seminari web té com a objectiu oferir respostes als dubtes que poden sorgir quan anem fent anys i volem mantenir la nostra activitat de muntanya.  Podem seguir fent muntanya quan som grans? Ens afecta l’edat? Què hem de preveure abans de sortir a fer muntanya?

Els dos metges que intervindran en la xerrada s’encarregaran de poder posar sobre la taula totes les respostes possibles. Aquest serà ja el sissè seminari web que s’organitza des de la FEEC. Podeu consultar tots els seminaris al canal de youtube de la FEEC

El seminari que s’havia de fer aquest passat dimarts 12 de desembre per motius tècnics aliens a la FEEC es va suspendre. Des de la FEEC s’ha treballat per a buscar una nova data que finalment serà el 16 de gener.

El webinar podrà seguir-se al canal de Youtube de la FEEC a través d’aquest enllaç.