FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/03/2014

La FEEC organitza un curs d’àrbitres per a curses per muntanya

Curses per Muntanya

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitzarà durant dos caps de setmana un curs d’àrbitre per a curses per muntanya dirigit als federats. D’aquesta manera, els participants adquiriran els coneixements necessaris per poder arbitrar les curses dels calendaris oficials de la FEEC. El curs està homologat per l’Escola Espanyola d’Alta Muntanya (EEAM).

El curs, que estarà obert a un màxim de 30 places, es dividirà en una part exclusivament teòrica i que es farà durant el cap de setmana del 5 i 6 d’abril a Alcanar (Montsià), i una part pràctica durant una cursa del calendari oficial, els dies 26 i 27 d’abril a la Sènia (Montsià). Els participants han de ser majors d’edat i estar en possessió de la llicència federativa vigent de la FEEC i se’ls valorarà l’experiència en córrer i organitzar curses per muntanya.

La data límit d’inscripció al curs d’àrbitres per a curses per muntanya serà el dia 31 de març. Tota la informació detallada de la convocatòria del curs, els requisits dels participants, la documentació a presentar per inscriure’s i el temari i continguts els podeu trobar en aquest enllaç.