FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/08/2016

La FEEC organitza la pròxima primavera el Catalonia Trek Festival

Excursionisme

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), amb el suport de la Federació Europea de Senderisme, organitzarà Catalonia Trek Festival, la tercera edició de la trobada senderista internacional sobre l’E12 (el sender de l’arc mediterrani).

L’esdeveniment, que fusiona senderisme i cultura, té el seu epicentre a la localitat de Roses i se celebrarà entre el 30 d’abril i el 7 de maig de 2017.

cartell (1)L’origen d’aquest esdeveniment cal buscar-lo l’any 2013 a Sapri, a la Campània (Itàlia). Dos anys després, el 2015, La Colle sur Loup, als Alps Marítims (França), va acollir la segona edició d’aquesta trobada internacional, que durant la primavera de 2017, a proposta de la Federació Europea de Senderisme, la FEEC organitzarà a Catalunya.

Roses, al cor de la Costa Brava, és una de les principals poblacions per on passa el GR® 92, el sender que recorre tot el litoral mediterrani català i espanyol i que coincideix amb l’E12 europeu. El programa que hem preparat proposa una setmana plena d’emocions. Sis dies de caminades per indrets tan increïbles com el Parc Natural del Cap de Creus, el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, Cadaqués, Port de la Selva o el monestir de Sant Pere de Rodes, una de les millors atalaies del país. Tot plegat complementat amb visites de caire cultural al Museu Dalí (Figueres); les ruïnes d’Empúries, l’assentament grec més important de la península Ibèrica; enoturisme al voltant de la D. O. Empordà; i la visita a les ciutats de Girona i Barcelona, dues de les ciutats europees amb més encant.

Tota la informació d’aquest Catalonia Trek Festival la podreu trobar al web de l’esdeveniment www.cataloniatrekfestival.cat  i al seu Facebook.

Aquí pots consultar també tot el programa del Catalonia Trek Festival