FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La FEEC lliura els premis de Caminades de Resistència i Marxes Tècniques 2014 a Vilanova i la Geltrú | FEEC

Notícies - 10/02/2015

La FEEC lliura els premis de Caminades de Resistència i Marxes Tècniques 2014 a Vilanova i la Geltrú

Caminades de resistència Marxes tècniques

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha lliurat els premis de la 17a Copa Catalana de Caminades de Resistència i la 16a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú.

L’acte es va celebrar dissabte 7 de febrer a la tarda i va aplegar més de dues centes persones que van omplir el Teatre del Círcol Catòlic de Vilanova amb un ambient festiu. L’acte va comptar amb la participació dels premiats on se’ls va homenatjar pel seu esforç durant la temporada 2014 i, com en anys anteriors, es van presentar els calendaris de la temporada 2015.

Aquest any, el calendari de Caminades de Resistència començarà el 28 de febrer amb la 5a Almogàver Muntanyes de Prades organitzada per l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades, i el calendari de Marxes Tècniques arrencarà un mes més tard, el 22 de març, amb la 57a Marxa d’Orientació per Descripció de l’Agrupació Excurisonista Talaia.

Un any més es va poder comprovar l’increment de participació en aquestes proves i l’èxit de les mateixes. L’acte el van conduir Txell Soler, com a representant de la Junta de la FEEC; Xavier Sans, com a responsable del Comitè de Marxes; Joan Raventós, president de l’Associació Talaia; i Josep Segura, responsable de Marxes Tècniques. A més a més, els van acompanyar tots els membres i voluntaris del Comitè de Marxes: Òscar, Júlia, Miquel, Mercè, i Joan Miquel, entre d’altres.