FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 15/05/2015

La FEEC impulsa un projecte per crear una Comissió de Seguretat a la Muntanya

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) s’ha reunit aquesta setmana amb els diferents cossos i departaments que gestionen la seguretat a la muntanya. La reunió, celebrada a la seu de la FEEC el dimarts 12 de maig , ha servit com a primera presa de contacte dels diferents actors implicats de la seguretat a la muntanya i per posar en comú la proposta de crear una comissió de seguretat.

La reunió ha comptat amb l’asistència del sergent i cap de la Unitat d’Intervenció en Muntanya, Ramon Josep Arqué; el cap de la Unitat dels GRAE, Sebastià Massagué; el tècnic de Sales Operatives, David Ruiz; la cap de Serveis de Gestió d’Emergències de Protecció Civil, Montse Font; el cap de Serveis Gestó Risc i Planificació de Protecció Civil, Joan Gràcia; el tècnic de Socors i Emergències, Héctor Garcia; la sotscap de l’Àrea de Serveis Especials, Mercedes Val; i el president del Centre Excursionista la Xiruca Foradada, Josep M. Silvestre; i el president de la FEEC, Jordi Merino.

El vicepresident segon de la FEEC i coordinador de seguretat i dels Plans d’Autoprotecció (PAU), Lluís Simó, ha exposat el projecte de la futura comissió. Amb l’exposició del projecte, cada representant ha mostrat la seva implicació en la seguretat a la muntanya. Els participants han previst una segona trobada per donar forma i encarrilar les tasques a realitzar dins d’un pla de treball.