FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 04/02/2015

La FEEC impulsa el Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya de Lleida

Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i Fira de Lleida han signat un conveni de col·laboració per promocionar el Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya (STM), certamen destinat a mostrar l’oferta i, alhora, potenciar l’esport i el turisme de muntanya de Catalunya, d’altres indrets de l’Estat i del sud de França, amb un clar objectiu de ser el referent del sud d’Europa. El conveni ha estat signat per l’alcalde i president del Patronat de Fira de Lleida, Àngel Ros, i pel president de la FEEC, Jordi Merino.

Mitjançant aquest acord, la FEEC i l’STM tenen interès en donar suport a la pràctica de les activitats i els esports de muntanya, i estan interessats en col·laborar per crear un espai, tant de difusió de les activitats de muntanya com dels serveis i els productes de la Federació. A més, la FEEC aportarà un rocòdrom vertical al Saló d’aquest any, i serà present amb un estand propi des d’on donarà a conèixer la xarxa de senders, els refugis i les activitats de muntanya a Catalunya.

Oferta per als federats i federades de la FEEC

Les persones federades amb la targeta vigent poden recollir fins a dues entrades gratuïtes a la seu de la FEEC (fins divendres 6 de febrer, a les 21 hores). Les que acudeixin directament a la Fira de Lleida també poden accedir al recinte amb un descompte 2×1, dues entrades al preu d’una, presentant la targeta de la FEEC.

La segona edició del Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya tindrà lloc al recinte de la Fira de Lleida del 6 al 8 de febrer, amb una àmplia àrea d’exposició i nombroses activitats paral·leles, entre jornades tècniques, conferències, demostracions, presentacions i competicions esportives.