FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Ara Lleida @lidiolaa
Foto: Ara Lleida @lidiolaa

Notícies - 16/05/2024

La FEEC i l’Ajuntament de la Vall de Boí realitzaran una jornada de neteja a Barruera

Alta Ribagorça Natura

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), a través de l’Àrea de Natura, conjuntament amb l’Ajuntament de la Vall de Boí, organitza una recollida de brossa a Barruera. L’esdeveniment serà el pròxim dissabte 8 de juny i el recorregut d’aquesta jornada se centrarà en el fantàstic paisatge del Salencar i la vora del riu a Barruera.

Aquesta és una iniciativa que es repeteix cada any i que persegueix conscienciar la ciutadania sobre l’abocament ingent de residus a la natura. Al final de l’activitat, recuperarem força amb un pica-pica, i tots els assistents rebran un petit obsequi per la seva gran tasca.

Els voluntaris que vulguin participar de l’acció han d’enviar un correu a ajuntament@valldeboi.cat

La FEEC col·labora amb els diferents Parcs Naturals del país per a poder realitzar diferents accions per a protegir alsguns espais castigats del territori. Les dues primeres edicions s’han realitzat al PN del Cadí Moixeró a la zona de l’aparcament de Gressolet al Pedraforca i la segona al PN de Sant Llorenç del Munt i l’Obac a la zona de la Mola.

La trobada es farà a les 10h del matí a la zona del Parc Infantil de Barruera i es calcula la tornada aproximadament a les 12h.

La FEEC gestionarà les assegurances per a tots els voluntaris que estigui apuntats a l’esdeveniment.

Les incripcions ja són obertes i s’han de fer al correu de l’Ajuntment de la Vall de Boí a ajutament@valldeboi.cat