FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/06/2014

La FEEC i Fisioessència signen un acord amb una oferta de llançament per als federats

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i el centre de salut i benestar Fisioessència han establert un acord de col·laboració amb avantatges per als federats. Mitjançant aquest acord, el centre de salut amb seu al carrer de València 198 de Barcelona, ofereix una oferta de llançament per a un període d’un mes, mitjançant la qual els federats poden aconseguir un “massatge descontracturant i terapèutic en cervicals i esquena” de 25 minuts per 19 euros, i una sessió de “fisioteràpia” de 50 minuts per 29 euros. A partir del 25 de juliol, Fisioessència ofereix una oferta del 20% sobre aquests serveis i qualsevol altra teràpia.

A Fisioessència realitza serveis de fisioteràpia i osteopatia, quiromassatges de descàrrega, relaxants i descontracturants, entrenaments personals, recuperació de lesions, entre més. Els massatges de descàrrega després d’una cursa o realitzar una bona readaptació física després d’una lesió són importants per optimitzar l’eficàcia i el rendiment d’alpinistes, escaladors, esquiadors o practicants d’altres disciplines. L’objectiu d’aquest conveni és que els federats puguin fer una bona prevenció, rehabilitació i recuperació de les lesions més comunes que es produeixen a la muntanya, com poden ser les tendinitis rotulianes, les sobrecàrregues musculars o els esquinços de turmell.

logo-fisioessencia-1Fisioessència és un centre de salut i benestar de Barcelona que ofereix diferents tipus de teràpies i tractaments amb l’objectiu de vetllar per la salut i millorar les condicions de vida de cada persona. Proporcionen un servei integral i un programa de salut individualitzat entenent que la persona és un ésser global, físic i emocional i que necessita d’un treball holístic que s’adapti a les necessitats i expectatives individuals.