FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/11/2018

La FEEC i Ferrino renoven el seu compromís de col·laboració

Esquí de muntanya

L’empresa d’equipament de muntanya Ferrino i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) han renovat l’acord de patrocini de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya. Amb aquesta firma els integrants de la selecció catalana lluiran durant els dos propers anys la marca italiana en la seva equipació. Aquesta temporada, que comença diumenge amb la Isard Atac Skimo, serà la tercera que la companyia forma part de la família d’esquí.

A més, Ferrino també equiparà el Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) i, com a novetat, els àrbitres de Curses per Muntanya.

La selecció catalana d’esquí de muntanya tornarà a ser present aquesta temporada a la Grande Course, competint a la Pierra MentaAdamello Mezzalama. Unes curses on, la passada temporada, la Selecció hi va tenir un paper més que destacat: la parella catalana de moda, Oriol Cardona i Marc Pinsach, firmava un quart lloc a la Pierra Menta i un cinquè a l’Altitoy-Ternua i, fora de la Grande Course, s’emportava la també internacional Tour du Grand Paradis. La parella formada per Mireia Miró i Marta Garcia també s’emportaven podis en aquesta prestigiosa competició, amb una tercera posició a l’Altitoy-Ternua i a la Pierra Menta. De fet, el banyolí Oriol Cardona va aconseguir tancar temporada amb un impressionant tercer lloc a la combinada de la Copa del Món.

Així, noms com Oriol Cardona, Marc Pinsach, Marta Garcia, Erola Bisquert, Maria Illa, Joan Reyné o Jordi Alís, entre molts altres, defensaran els colors de Catalunya en les competicions internacionals.

La presentació de la Selecció serà el proper 12 de gener, en el marc de la 13a CronoNiu, darrera prova de la 14a Copa Catalana de Curses Verticals. La presentació comptarà amb la presència de representants de Ferrino.

Gemma Rodríguez, Brand Manager Ferrino i Jordi Merino, president de la FEEC, han signat la renovació del conveni

L’acord ha estat rubricat a la seu de la FEEC entre el president de la FEEC, Jordi Merino i la Brand Manager Ferrino, Gemma Rodríguez. La bona entesa entre la federació i l’empresa italiana preveu novament la renovació del conveni passades les dues temporades.

Foto / Miquel Taverna