FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 05/11/2014

La FEEC i ETV-Comunicació Grup impulsen el programa televisiu Trail Mountain

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i el programa televisiu Trail Mountain han establert un conveni de col·laboració per impulsar les activitats i els esports de muntanya. L’acord, que han signat el president de la FEEC, Jordi Merino, i l’administrador d’ETV Cominicació Grup, Frederic Cano, preveu un espai fixe en el programa que inicia la segona temporada aquest mes de novembre.

etv-trail-mountainEl programa de televisió Trail Mountain, conduït pel jove esportista de 15 anys Nil Cano, enceta una nova temporada, aportant noves formes d’entendre la pràctica dels esports de muntanya, adreçat a tots els públics i per a totes les edats. ETV-Comunicació Grup és l’empresa que promou el programa setmanal d’esports d’aventura per a totes les edats, a través del canal de televisió del Baix Llobregat ETV, i per a tota la plataforma de TDI – Televisions Digitals Independents.

ETV – Comunicació Grup ofereix, a través del programa Trail Mountain, un espai fixe a la FEEC per fer difusió de l’agenda excursionista i dels esports de muntanya, i per comentar els aspectes rellevants i d’actualitat relacionats amb l’activitat federativa. La FEEC ofererirà els continguts necessaris per dinamitzar aquesta secció i la participació de persones expertes en els diferents àmbits relacionats amb l’excursionisme i la muntanya.

TDI, Televisions Digitals Independents

TDI està formada per televisions locals i comarcals amb una dilatada trajectòria i prestigi, moltes amb una llarga història de més de dues dècades en televisió de proximitat i en català. Abasta el 90 % del territori català, part de la Cerdanya francesa i del principat d’Andorra, a través dels canals, com ara: 4 Mediterrani, Tot TV, Canal Taronja, Canal Terres de l’Ebre, Empordà TV, ETV, Mola TV, Pirineus TV, TV Costa Brava i Televisió del Ripollès. Aquesta agrupació de canals televisius vol contribuir a la potenciació d’un espai comunicatiu de proximitat i en català.