FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 08/04/2015

La FEEC i El JOC Produccions signen un conveni de col·laboració per impulsar els audiovisuals

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i El JOC Produccions han signat un acord de col·laboració per impulsar l’excursionisme i les activitats de muntanya a través de l’audiovisual. L’acord, signat pel president de la FEEC, Jordi Merino, i els responsables d’El JOC Produccions, Joan Vidal i Carles Balaguer, preveu la realització i difusió continuada de vídeos sobre l’activitat que fomenta la federació.

El JOC Produccions és una jove em presa especialitzada en el món de l’esport de muntanya i que cobreix tot tipus d’esdeveniments en aquest àmbit. Després d’una llarga experiència en el món de l’actualitat televisiva, ara afronten aquest un nou projecte conjunt amb la FEEC. Recentment, la Federació ha posat en funcionament un nou canal de difusió de vídeos relacionats amb l’activitat federada amb l’objectiu de fer difusió i donar a conèixer l’ampli aspectre de l’activitat federativa.

Un acord que arrenca el 2014 amb un projecte pilot

El JOC Produccions ha participat en el projecte pilot de realització de produccions audiovisuals de la FEEC durant el 2014, amb un elevat grau de satisfacció per part de les dues parts. Aquest any ja han realitzat quatre produccions diferents, entre les quals destaca la celebració de la festa anual, FEEC 2015, un any de novetats.

En aquest nopu model de col·laboració, la producció audiovisual va a càrrec de la FEEC, la qual elabora un calendari de treball i assigna els recursos per a la producció de cada vídeo. La realització audiovisual va a càrrec d’El JOC Produccions, la qual prepara i realitza l’enregistrament de les activitats federades.

Aquest conveni de col·laboració cobreix la realització dels vídeos de les activitats de la FEEC realitzades durant el 2015, per a un mínim de 10 vídeos corporatius. També s’inclou la possibilitat de realitzar altres produccions audiovisuals amb l’objectiu de mostrar i explicar l’activitat de les seleccions esportives i els centres de tecnificació.