FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/07/2016

La FEEC i Càritas sumen esforços en un nou conveni de col·laboració

Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i Càritas Diocesana de Barcelona han formalitzat la seva relació i col·laboració amb l’entrada de la Federació dins del projecte “Clubs amb cor” que ha engegat Càritas.

El projecte pretén la integració de nens i joves d’entre sis a divuit anys en diferents entitats esportives.

Actualment una vintena de clubs de diferents disciplines participen en aquest projecte on el darrer any hi han pogut prendre part 165 nens i nenes dels sis als quinze anys. El conveni vol potenciar l’activitat solidària i integradora des de la FEEC. Amb aquesta mateixa intenció la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya conjuntament amb la Diputació de Barcelona ha fet entrega també de la recaptació de la II Caminada Solidària de Càritas que es va fer aquest darrer mes de maig.

El president de la FEEC, Jordi Merino, ha destacat l’important paper que desenvolupen les entitats excursionistes del país per potenciar la seva cara més solidària.

Des de Càritas Diocesana de Barcelona el seu director Salvador Busquets han obert la mà a seguir avançant amb diferents col·laboracions amb la Federació.

L’acte s’ha fet a les instal·lacions del club tennis de la Salut amb la presència del diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom i del president del mateix club, Felip Ròdenas i del president honorífic, Manuel Orantes.