FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Daniel Laga
Foto: Daniel Laga

Notícies - 08/09/2021

La FEEC i Caritas signen un acord de col.laboració

Entitats Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i Caritas han signat un acord de col·laboració per a realitzar accions conjuntes en l’àmbit esportiu, social i cultural, per donar suport als programes de Caritas Catalunya i visibilitzar el caire solidari de les activitats FEEC i de les entitats que la conformen.

Aquest acord arriba després d’algunes campanyes conjuntes de caràcter solidari entre les dues entitats els darrers mesos. L’última acció que es va realitzar entre la FEEC i Caritas va ser la de la venda de mascaretes del centenari de la FEEC, on els beneficis que es van aconseguir van anar destinats a accions de la mateixa Caritas.

L’acord l’han signat el president de la FEEC, Jordi Merino i el president de Caritas Catalunya, Francesc Roig. Els dos han coincidit en la importància d’acords com aquests en aquesta època díficil per a poder realitzar diferents accions solidàries per aquells que més ho necessiten.

Algunes de les accions que queden contemplades a l’acord són la col·laboració com ja és habitual entre les dues entitats per a la Caminada Solidària, la participació en ponències de sensibilització relacionades amb l’esport i els hàbits saludables de la muntanya, possibilitat d’integrar les persones ateses per Caritas, sobretot joves, en les activitats esportives de la FEEC i les seves entitats.

L’acord s’ha signat per un any amb opció a pròrroga de forma anual.