FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Josep Casanovas
Foto: Josep Casanovas

Notícies - 05/06/2023

La FEEC forma als monitors de Marxa Aquàtica

Tarragonès Marxa aquàtica Formació

L’Àrea de Formació i ECAM de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) va impulsar recentment el Curs de Monitor de Marxa Aquàtica. L’objectiu d’aquest era formar a les persones que, voluntàriament, donen suport i organitzen les activitats de la disciplina promogudes per la Federació.

El Curs de Monitor de Marxa Aquàtica va tenir lloc a Torredembarra (Tarragonès) els passats dies 1, 2, 3, i 4 de juny. Els 19 inscrits de la formació van realitzar sis hores diàries de teoria i quatre de pràctica dins l’aigua. La bona predisposició i actitud de l’alumnat, juntament amb una mar en calma durant cada jornada, va permetre que el curs fos tot un èxit.

La formació estava organitzada en diferents i molt diversos mòduls: salut, activitat lúdica, esportiva i de competició… De la mateixa manera que les matèries que s’hi van incloure en el programa. Per exemple, riscos marins, seguretat, tècnica, conducció de grups, inclusió, beneficis fisiològics, etc.

Amb la realització d’aquest curs els monitors podran dinamitzar les pràctiques de la Marxa Aquàtica dins de les entitats i els clubs excursionistes, promoure-les i oferir suport tècnic i de seguretat, a més d’assessorar en les activitats relacionades amb aquesta disciplina.