FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/08/2014

La FEEC entrega la Sony Action Cam Splashproof al guanyador del sorteig de Gorgs 2014

Descens de barrancs i engorjats

Jordi Anguera Herédia, veí d’El Bruc (l’Anoia) i membre del Club Excursionista d’Esparreguera, ha estat el guanyador del sorteig que la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya (FEEC) va organitzar per la Trobada Internacional de Barranquisme – Gorgs 2014, entre el 20 i el 22 de juny.

Entre les 100 primeres inscripcions a les jornades, durant el sopar de germanor de la trobada es va sortejar una càmera Sony Action Cam Splashproof, la càmera que els esportistes de la FEEC utilitzen per a gravar els entrenaments i les competicions. Avui, el federat Jordi Anguera ha estat la seu social de la Federació on se li ha fet entrega de la càmera.

Sony-Action-Cam-Waterproof

El dispostiu té una capacitat d’enregistrament en alta resolució a 50 Mbps i està equipada amb una lent Zeiss Tessar gran angular i un estabilitzador per la imatge, clau en les gravacions d’esports, on les vibracions de l’aparell són molt ràpides i es necessita un bon enfocament. A més a més, la Sony Action Cam s’adapta als entorns durs, secs i amb pols, com la sorra, i resisteix el fred i les humitats.