Feec Notícies -

Notícies - 22/06/2018

La FEEC entrega els premis de la temporada de Raquetes de Neu i Canicròs a Gavà

Caminades de resistència Raquetes de neu Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha fet entrega dels premis de l’11a Copa Catalana de Raquetes de Neu, 13è Circuit Català de Raquetes de Neu i del 8è Premi FEEC-Canicròs, a Gavà, el 21 de juny. La seu de l’entitat Unió Muntanyenca Eramprunyà ha acollit un acte al que hi han assistit el president de la FEEC, Jordi Merino i el director tècnic esportiu, Antoni Massagué i el cap de l’Àrea d’Excursionisme, Joan Huertos.

En la festa de l’entrega de premis s’ha projectat el vídeo del Campionat d’Europa de Raquetes de Neu de la International Snowshoe Federation (ISSF), disputat a l’estació d’esquí nòrdic de Guils-Fontanera, el 3 de març, que van guanyar Jan Margarit (AE Moutain Runners del Berguedà) i Laia Andreu (UE Vic).

Guanyadors i guanyadores del 8è Premi FEEC-Canicròs

Pel que fa a l’11a Copa Catalana de raquetes de neu, s’han repartit premis en metàl·lic per les cinc primeres posicions. En categoria masculina, Just Sociats (Club Natació Terrassa (SE)) ha estat el clar guanyador, després de la victòria en tres de les quatre proves de la copa: la Foc de Neu, l’Err-Puigmal i Raquetes en Parros. A Guils Fontanera va sumar punts per una 5a posició. El segon lloc ha estat per Quim Costa (Club Atletisme Olot Terra de Volcans), que va aconseguir la plata en les dues primeres proves de la copa. Marc Toda (AE Matxacuca) s’ha emportat el tercer premi, gràcies al bronze obtingut a la 9a Foc de Neu i la sisena posició a l’Err-Puigmal. El quart premi ha estat ex aequo per Pere Fàbregues (AE Matxacuca) i Olivier Cescato.

Guanyadors i guanyadores de l’11a Copa Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC

En categoria femenina s’han repartit tres premis. Laia Andreu, també campiona d’europa, (UE Vic) va dominar la copa amb victòries a les tres proves que va participar: Foc de Neu, Guils-Fontanera i Raquetes en Parros. El segon premi ha estat per Sílvia Leal (CE Pontsicà), que va anotar un segon lloc en les proves on Andreu va ser campiona. Sílvia Zúñiga (CE Pontsicà) s’ha emportat el tercer premi després de la victòria a l’Err-Puigmal i les plates a la Foc de Neu i a la Guils-Fontanera.

Participants del 13è Circuit Català de Raquetes de Neu premiats a Gavà

Sis entitats han estat premiades a la copa i circuit de raquetes de neu. En la copa, les entitats que han rebut guardó han estat: en primera posició, l’AE Matxacuca; en segona, el CE Pontsicà; i en tercera, el Club Natació Terrassa. En el circuit: en primera posició, l’entitat amfitriona, l’UME Gavà; en segon, l’ACE Matararó; i en tercer, del CM Sant Llorenç.

A Gavà també s’ha fet entrega dels reconeixements als participants al Circuit Català de Caminades de Resistència 2017 que havien completat un total de 16 proves.