FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/11/2016

La FEEC entrega els premis de la temporada de curses per muntanya 2016, a Vilassar de Dalt

Curses per Muntanya Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha fet entrega dels premis de les competicions de curses per muntanya 2016, el dissabte 26 de novembre. L’esdeveniment s’ha celebrat en el marc incomparable del teatre La Massa, a Vilassar de Dalt (Maresme).

Durant la festa han rebut els premis els guanyadors de la 15a Copa Catalana de Curses per Muntanya, 7a Copa Catalana de Curses Verticals, 14è Circuit Català de Curses per Muntanya, i 5a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència. Han entregat els premis el president de la FEEC, Jordi Merino, que també ha presentat l’acte, i la vicepresidenta tercera de la FEEC, Meritxell Soler.

feec-festa-premis-CxM-2016-Ivan-Torres-8
Trofeus i premis de la 15a Copa Catalana de Curses per Muntanya

Israel Mercadé, guanyador de la 5a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència 2016

Israel Mercadé (CE Serres del Mestral) ha rebut el premi com a guanyador de la 5a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència. Mercadé ha aconseguit pujar a dos podis aquesta temporada, a l’Ultra Trail Estels del Sud i a l’Ultra Trepitja Garrotxa, i firmar també un bon resultat a l’Ultra Trail Valls d’Àneu. La regularitat ha tingut la seva recompensa en forma de victòria.

El subcampionat ha estat per Ivan Artigas (AE Talaia), que també ha realitzat una gran actuació durant la temporada a curses com l’Utra Trail Estels del Sud o l’Utra Trail Valls d’Àneu. El tercer lloc de la classificació l’ha ocupat Roger Sanglas (CE Torelló).

feec-festa-premis-CxM-2016-Ivan-Torres-7
Israel Mercadé i Ivan Artigas, campió i subcampió de la 5a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència

Just Sociats i Ester Casajuana, guanyadors de la 15a Copa Catalana de Curses per Muntanya

Just Sociats (CE Terrassa) i Ester Casajuana (AAE Escola Treball) han rebut el premi com a guanyadors de la 15a Copa Catalana de Curses per Muntanya. En aquest enllaç podeu repassar tota la temporada dels dos corredors guanyadors.

En categoria masculina, han acompanyat a Sociats al podi de la general Sergi Bassas (CE Girona), subcampió de la copa, i Bernat Barnés (CE Pedala.cat Balaguer), tercer classificat. En categoria femenina Sílvia Puigarnau (CE Guissonenc) ha estat subcampiona de la copa, i Marta Batalla (AAE Escola Treball) ha estat tercera. Cal destacar que Marta Batalla ha fet triplet , ja que també ha estat aquesta temporada la guanyadora absoluta de la Copa Catalana de Curses de Resistència i del Circuit Català de Curses per Muntanya.

L’entitat que ha aconseguit sumar més punts durant tota la temporada ha estat l’AE Mountain Runners del Berguedà, que també ha rebut el corresponent reconeixement a Vilassar de Dalt.

feec-festa-premis-CxM-2016-Ivan-Torres-3
Guanyadores femenines de la 15a Copa Catalana de Curses per Muntanya

Iu Escolà i Sílvia Zúñiga, guanyadors de la 7a Copa Catalana de Curses Verticals

Iu Escolà (CE Rubí) i Sílvia Zúñiga (AE Ekke Lleida) han rebut el premi com a guanyadors de la 7a Copa Catalana de Curses Verticals. A Escolà l’han acompanyat al podi Guillem Vilalta (AE Moutain Runners del Beguedà), segon, i Jaume Cornellà (CE Girona), tercer. En categoria femenina, Àngela Castelló (CE Girona), segona, i Maria Beringues (AE Mountain Runners del Berguedà), tercera, han completat el podi.

Martí Gutiérrez i Marta Batalla, guanyadors del 14è Circuit Català de Curses per Muntanya

Martí Gutiérrez (CE Palautordera) i Marta Batalla (AEE Escola Treball) han rebut el premi com a guanyadors del 14è Circuit Català de Curses per Muntanya. En categoria masculina han completat el podi Aleix Cunillera (CM L’Hospitalet), que ha estat subcampió, i Eduard Solé (UE Vic), tercer. La segona i tercera plaça de la categoria femenina han quedat desertes.

L’entitat que ha aconseguit sumar més punts durant tota la temporada al circuit ha estat el CE Palautordera, que també ha rebut el corresponent reconeixement.

feec-festa-premis-CxM-2016-Ivan-Torres-2
Guanyadors masculins de la 15a Copa Catalana de Curses per Muntanya

Fotos / Ivan Torres