FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/03/2017

La FEEC encapçalarà la nova federació internacional de raquetes de neu

Raquetes de neu

La Selecció de Raquetes de Neu va ser la protagonista de la Festa de la FEEC celebrada ahir a l’Espai Endesa després que el president, Jordi Merino, anunciés la possibilitat de creació d’una Federació Internacional de Raquetes de Neu, pendent d’estudiar els nous estatuts amb altres components d’aquesta federació.

En paraules del president, “volem fer realitat els vostres somnis de poder portar títols internacionals i pujar al podi amb la senyera”.

Aquesta possibilitat s’està estudiant després que la World Snowshoe Federation vetés la presència de Catalunya en competicions internacionals. Segons ells, la Selecció havia de competir sota la bandera de la selecció espanyola, i aquí és quan els seleccionats catalans van decidir no participar en el mundial de Nova York, on tenien moltes possibilitats de pujar al podi. Davant d’aquest fet, es crearà una nova federació on tots els esportistes podran representar “el seu país, comunitat o els seus sentiments”.

La sala de l’Espai Endesa s’aixecà amb aplaudiments i feu així la Selecció protagonista de l’acte, pel seu compromís amb la federació i per defensar els colors i sentiments deixant de participar en les competicions internacionals on ho havien de fer sota els colors d’Espanya.