FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 21/03/2022

La FEEC dona suport a la marxa per canviar la llei de caça

Maresme Seguretat Societat

Arran del tràgic accident ocorregut el passat 29 de gener en què el mataroní Francesc Jiménez va rebre un tret quan anava en bicicleta per un bosc d’Argentona, provocant-li unes terribles lesions medul·lars que l’han deixat paraplègic, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) vol donar el seu suport a la manifestació convocada per la família de Jiménez i celebrada aquest passat diumenge a Mataró (Maresme).

Durant la manifestació, en la que hi han participat mig miler de persones, s’ha demanat un canvi en la llei de caça per tal que no torni a passar un fet com aquest. En representació de la FEEC hi ha assitit Josep Maria Silvestre, cap de l’Àrea de Seguretat de la Federació.

La FEEC denuncia l’incident i reclama un canvi necessari en l’actual llei de caça per tal que mai torni a ocórrer un accident similar. Per aquest motiu, defensa el lema de la manifestació “Volem un bosc segur” i demana una nova regulació en la qual la caça es pugui dur a terme de manera controlada i segura per a tots i a totes.

Gil Erra, cap de l’Àrea de Natura, en una entrevista a TV3 en referència a la manifestació pel canvi en la llei de caça ha defensat que “si tu tens projectada una ruta en bicicleta o caminant i justament en aquell lloc et trobes una batuda, això és un impediment. Ens agradaria revertir aquesta situació i que poguéssim anar-hi de manera informada.”

Finalment, la Federació també vol donar el seu suport a en Francesc Jiménez i a la seva família.