FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La FEEC dóna suport a la cursa solidària Oxfam Trailwalker amb un equip propi | FEEC

Notícies - 03/03/2015

La FEEC dóna suport a la cursa solidària Oxfam Trailwalker amb un equip propi

Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) dóna suport a la l’Oxfam Trailwalker, la cursa solidària que té com a objectiu lluitar contra la pobresa i la fam al món. Tots els equips participants aconsegueixen donatius que es destinem a projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització en més de 90 països a través de l’ONG.

La FEEC està promovent un equip propi entre totes les persones federades que hi vulguin participar. Totes les entitats excursionistes i clubs esportius interessats en participar-hi, tant si ja s’hi han inscrit, com si tenen previst participar-hi, han de contactar amb la FEEC per coordinar-se i aconseguir el suport de la federació.

Des d’Olot a Sant Feliu de Guíxols

La cinquena edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker se celebra el 18 i 19 d’abril de 2015 a Girona i els participants recorreran 100 quilòmetres en equips en menys de 32 hores. La marxa solidària és el desafiament esportiu per equips que més ha recaptat a Catalunya fins ara. Amb el lema “Els meus quilòmetres canvien vides”, el recorregut de Girona es realitza a través de la via verda, entre Olot i Sant Feliu de Guíxols a la Costa Brava i s’espera que hi participin centenars de persones organitzades per equips.

Des de la primera edició celebrada a Catalunya el 2011, ja han participat a l’Oxfam Trailwalker un total de 1.133 equips, amb una recaptació de 2,5 milions d’euros. A nivell internacional, des de 1986, ja ha recaptat 140 milions de dòlars per als diferents programes d’Oxfam. El rècord de participació l’ostenta l’última edició d’Oxfam Japó, amb més de 1.200 equips inscrits. Actualment la Trailwalker se celebra a 11 països: Hong Kong, Austràlia, Gran Bretanya, Nova Zelanda, Bèlgica, Japó, Alemanya, França, Irlanda, l’Índia i Espanya.

Oxfam