FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 10/02/2020

La FEEC dona el tret de sortida al centenari

Cultura Excursionisme Societat

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya presentarà en societat alguns dels actes del seu centenari. Ho farà aquest dimarts al Museu Colet de Barcelona a les sis de la tarda i amb les localitats exhaurides.

L’acte servirà per donar a conèixer els principals esdeveniments que organitzarà la FEEC aquest pròxim 2020, any en què la federació celebra els seus 100 anys. La data, 11 de febrer, no és una data més del calendari, ja que precisament els fonaments del que seria la posterior FEEC es van començar a dibuixar aquest dia de l’any 1920.

La presentació del centenari de la FEEC comptarà amb la presència del Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Gerard Figueras que presidirà un acte om intervindran també el president de la Unió de Federacions Esportives Catalanes, Sr. Gerard Esteva  i el mateix president de la FEEC, Sr, Jordi Merino.

 

 

L’historiador Francesc Roma serà l’encarregat d’oferir una ponència on es parlarà del neixament de l’excursionisme associatiu i de l’evolució de la Lliga de Societats Excursionistes de Catalunya cap a l’actual FEEC.

Roma repassarà els episodis que van portar a les diferents entitats i clubs excursionistes del país a unir-se en una única federació.

L’acte a més a més servirà per presentar també el nou portal de web de la FEEC que s’ha estrenat aquest mateix dilluns i que serà el nou portal de referència de les activitats i els esports de muntanya a Catalunya.

Des de la FEEC es donarà a conèixer oficialment tota la imatge institucional que acompanyarà aquest centenari i els principals esdeveniments que marcaran aquests pròxims 365 dies.