FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/10/2017

La FEEC crida al conjunt de la societat catalana a mobilitzar-se

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya condemna profundament els actes violents produïts per les forces de seguretat de l’estat per intentar impedir el referèndum de l’1 d’octubre.

Les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que es van aplegar als col·legis de Catalunya i per requisar el material per a la votació són absolutament inadmissibles i són una violació dels drets civils i polítics i de la convivència de la societat catalana. A hores d’ara hi ha més de 800 persones ferides.

Des de la FEEC expressem tot el nostre suport i solidaritat amb les persones ferides i considerem que aquests fets mereixen una resposta contundent. Per aquest motiu fem una crida, conjuntament amb la UFEC, al conjunt de la ciutadania de Catalunya, en la seva pluralitat i diversitat, a la defensa d’un marc demorcràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l’autoritarisme, el respecte i no la intolerància. La unitat és la millor defensa de la democràcia.

Com a resposta a la greu vulneració de drets i llibertats viscuda durant la jornada de diumenge, treballadors de la FEEC s’han concentrat a les 12 del migdia davant la seu de la federació.

Alhora, convoquem a tota la societat, patronals, entitats i institucions a una ATURADA DE PAÍS el dimarts dia 3 d’octubre. Igual que avui, la FEEC se sumarà a l’aturada de país i la seva seu romandrà tancada durant tot el dia.

Fem una crida al conjunt de forces polítiques i socials de l’Estat Espanyol i d’Europa per a què facin tot allò que sigui necessari per garantir els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania de Catalunya.