FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

La FEEC convoca una assemblea informativa de l’Àrea de Formació a Llinars del Vallès | FEEC

Notícies - 30/09/2014

La FEEC convoca una assemblea informativa de l’Àrea de Formació a Llinars del Vallès

Formació

Les entitats federades estan convocades per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya a l’assemblea informativa de l’Àrea de Formació, que se celebra a la seu del Centre Excursionista de Llinars del Vallès (el Vallès Oriental), el dissabte 25 d’octubre.

Estructura de la jornada

  • De 9 a 10 hores: acreditació de les entitats. Cada entitat pot ser representada pel president o presidenta, i per un membre de l’entitat designat per la Junta Directiva. En ambdós casos, cal presentar una carta signada per la presidència i la secretaria, amb el segell de l’entitat on han de fer constar el nom, cognoms i DNI del representant.
  • A les 10 hores: relació de les entitats assistents i inici de l’assemblea.
  • A les 13.30 hores: tancament de l’assemblea.

Totes les entitats que ho vulguin poden presentar temes i qüestions que els inquietin sobre l’àmbit de la formació fins el 17 d’octubre. Les propostes cal enviar-les per escrit a l’adreça electrònica area.formacio@feec.cat, perquè l’Àrea les pugui atendre i preparar, per tractar-les a l’assemblea.

Per a l’organització logística i la preparació de la documentació es demana que les entitats confirmin l’assistència a la mateixa adreça electrònica fins el 22 d’octubre.