FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 28/07/2021

La FEEC convoca un nou curs de monitors de Marxa Aquàtica

Baix Camp Marxa aquàtica Formació

L’Àrea de Formació i ECAM obre la convocatòria al Curs de Monitor de Marxa Aquàtica del 26 al 29 d’agost de 2021 a la platja de Cambrils.

El Curs de Monitor de Marxa Aquàtica té per objectiu formar a les persones que de forma voluntària donen suport i organitzen les activitats de les entitats i clubs excursionistes i de la pròpia Federació.

Les competències dels monitors i monitores són les dinamitzar les activitats de marxa aquàtica dins de les entitats i els clubs excursionistes. Promoure les activitats de marxa aquàtica dins de les entitats excursionistes, donant suport tècnic i de seguretat (tècnica i material) i assessorar en les activitats relacionades amb la marxa aquàtica

El curs s’iniciarà el 26 d’agost i tindrà una durada de 4 dies presencials amb classes teòriques i pràctiques.

Les classes teòriques es faran al Club Nàutic Cambrils i les pràctiques a la Platja del Regueral a tocar a les instal·lacions del Club Nàutic.

Les places del curs s’assignaran per ordre d’inscripció amb un màxim de 24 inscrits i un mínim de 8.

Les inscripcions s’hauran de fer a l’apartat d’inscripcions del web de la FEEC abans del 20 d’agost i es poden consultar els requisits mínims per fer el curs en el mateix apartat de les inscripcions.

La FEEC segueix apostant per aquesta nova modalitat de senderisme a les platges catalanes. Una modalitat, la Marxa Aquàtica, que ha arribat des de França i que ha arrelat al país veí i a altres països mediterranis, com Itàlia, Tunísia, Turquia, Malta o Grècia.

Aquest 2021 des de la FEEC s’organitza per segon any el Circuit Català de Marxa Aquàtica i els campionats de Catalunya de l’especialitat.