FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Ivan Terricabres
Foto: Ivan Terricabres

Notícies - 24/01/2024

La FEEC convoca les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya

Selva Escalada esportiva Centres de tecnificació Escalada

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha obert la convocatòria a les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC). Aquestes tindran lloc a la sala Golem Blanes (la Selva) el pròxim 10 de febrer.

El CTEEC té com a objectiu preparar esportistes d’alt nivell per a la competició d’aquesta disciplina, així com formar-los en els valors humans i els hàbits esportius, higiènics i dietètics.

Les proves d’accés són obertes a nens i nenes de 12 i 13 anys complerts durant el 2024 (categoria sub 14) que coneguin les tècniques i maniobres bàsiques de l’escalada esportiva de competició. Tot i que els esportistes de categoria sub 12 no poden accedir-hi, als que participin en les cites dels calendaris oficials de la FEEC, copa i campionats, se’ls farà un seguiment durant la temporada.

Aquesta convocatòria està formada per quatre blocs diferents: proves específiques d’escalada, proves de valoració de la força d’extremitats superiors i inferiors, proves d’Amplitud de Moviment (ADM) i una entrevista personal. En tot moment, els nens i les nenes estaran acompanyats pels tècnics del CTEEC.

La inscripció a les proves d’accés cal realitzar-la des del gestor d’inscripcions de la FEEC, el termini per a fer-ho finalitza el 7 de febrer. Els requisits i la documentació per a tramitar-la poden consultar-se en aquest enllaç.