FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/06/2015

La FEEC convoca el XVI Premi Vèrtex 2015 amb la col·laboració de Cossetània Edicions

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya convoca el Premi Vèrtex 2015 destinat a un recull d’itineraris que abraci una zona determinada de Catalunya, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears o aquests territoris en general, en qualsevol modalitat d’esports de muntanya, com ara: senderisme, muntanyisme, alpinisme, BTT, barranquisme, esquí de muntanya, rutes amb raquetes o escalada.

feec-premi-vertex-imatge-2016-1Segons les bases del XVI Premi Vèrtex 2016, poden participar-hi les obres realitzades individualment o col·lectivament, en aquest darrer cas, per un màxim de quatre persones. Les entitats excursionistes també poden formar grups i presentar els seus treballs al concurs, els quals han de ser originals, inèdits i escrits en català.

El lliurament dels treballs s’ha de realitzar abans del 31 de desembre a la seu de la Federació. El premi està dotat amb 3.000 euros i preveu la publicació de l’obra dins de la col·lecció Azimut de Cossetània Edicions. En aquest document es pot consultar el detall de les bases del Premi Vèrtex 2015 que per setzena edició consecutiva es convoquen amb la col·laboració d’Edicions Cossetània.