FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 16/09/2014

La FEEC convoca el Premi Vèrtex 2015 amb la col·laboració de Cossetània Edicions

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya convoca el Premi Vèrtex 2015 destinat a un recull d’itineraris que abraci una zona determinada de Catalunya, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears o aquests territoris en general, en qualsevol modalitat d’esports de muntanya, com ara: senderisme, muntanyisme, alpinisme, BTT, barranquisme, esquí de muntanya, rutes amb raquetes o escalada.

Poden participar-hi les obres realitzades individualment o col·lectivament, en aquest darrer cas, per un màxim de quatre persones. Les entitats excursionistes també poden formar grups i presentar els seus treballs al concurs, els quals han de ser originals, inèdits i escrits en català.

El lliurament dels treballs s’ha de realitzar abans del 31 de desembre a la seu de la Federació. El premi està dotat amb 3.000 euros i preveu la publicació de l’obra dins de la col·lecció Azimut de Cossetània Edicions. En aquest document es pot consultar el detall de les bases del Premi Vèrtex 2015 que per quinzena edició consecutiva es convoquen amb la col·laboració d’Edicions Cossetània.

logo-cossetaniaPremi Vèrtex 2014

El treball “Excursions per la història de Collserola” elaborat per Iñaki Núñez, ha guanyat el Premi Vèrtex d’aquest any. El jurat va destacar el recull d’itineraris centrats en el Parc Natural de Collserola per la qualitat del treball escrit i de les imatges aportades, així com els dibuixos originals fets a mà per l’autor. A més, el treball que sortirà publicat properament en forma de llibre, destaca per l’enfocament patrimonial de les rutes escollides i la intencionalitat divulgativa de l’autor.